Daňové abc Preddavok na daň a daň z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
Čo je preddavok na daň a v ktorých prípadoch sa platí podľa zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Vysporiadanie dane z príjmov.