Domovní daň v ofsajdu - Císař, J.
Problematika domovej dane v Českej republike. Základ dane zo stavby - cena nehnuteľností. Z histórie domovej dane - zákon z r. 1927 rozlišoval dva druhy domovej dane: 1. daň nájomná a 2. daň triedna. Česká daňová sústava - absencia domovej dane - potreba obnovenia domovej dane. Domová daň a trh s bytmi.