Investujete v zahraničí? Daňové podmínky. 1 - Meloun, L.
Záujem českých firiem o možnosť vstupu na zahraničné trhy formou priamych investícií. Uplatňovaný systém zdaňovania príjmov podnikateľských subjektov vo vybraných krajinách. Charakteristika niekoľkých všeobecných pojmov (daňoví rezidenti, daňoví nerezidenti, spoločnosť, dividendy, kapitálový zisk alebo strata). Daňová situácia vo V. Británii, Rakúsku a Nemecku.