Novelizácia zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty zákonom o štátnom rozpočte SR na rok 1995 a o zmene a doplnení niektorých zákonov Rubrika o dani z pridanej hodnoty - Minársky, Ján
Štyri okruhy novelizácie. Zosúladenie znenia zákona s úpravou vykonanou Finančným spravodajcom č.3/1994 v oblasti vzniku daňovej povinnosti. Zmena nároku na odpočet dane, príklady. Oslobodenie služieb cestovného ruchu od daňovej povinnosti. Prechodné ustanovenia. Na s.18-59 otázky a odpovede k danej problematike.