Práva daňových subjektov - Heribanová, J.
Základné pojmy daňových zákonov. Zákon o sústave daní č. 212/1992 Zb.. Práva a povinnosti podnikateľov. Daňové zaťaženie. Správca dane. Práva daňovníka pri daňovej kontrole. Opravné daňové priznanie. Mimoriadne opravné prostriedky. Porovnanie daňového konania so zahraničím.