V Českej republike sa pripravuje zníženie daní z príjmov - Kovalčík, J.
Z Okrúhleho stola, sprievodného programu 4. ročníka brnenského veľtrhu Fibex 7.-10.2.1995. Znižovanie podielu verejných výdavkov na hrubom domácom produkte, daňovej kvóty na príjmoch štátneho rozpočtu, odpisovanie nedobytných pohľadávok. Očakávané zmeny na kapitálových trhoch. Kroky ku konvertibilite českej koruny. - Pozri tiež príspevok na s.1A.