Zákon č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č.596/1992 Zb., zákona NR SR č.159/1993 Z.z., zákona NR SR č.165/1993 Z.z., zákona č.325/1993 Z.z., č.187/1994 Z.z., č.374/1994 Z.z. a zákona NR SR č.58/1995 Z.z.
Úplné znenie zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty so všetkými 7 zásadnými novelizáciami - posledné dve novelizácie zákonom č.374/1994 Z.z. a č.58/1995 Z.z. v rozpätí troch mesiacov.