Investiční fondy: jak dál? - Tuček, M.
Prerokovávanie novely zákona o investičných spoločnostiach a investičných fondoch v ČR. Problematika kolektívneho investovania - charakteristika pojmu a situácia vo svete. Kolektívne investovanie - redukcia rizika. Úloha a obsadzovanie predstavenstva a dozornej rady v akciovej spoločnosti. Ochrana drobných akcionárov.