Marky, šilingy, doláre... - Ehrensteinová, J.
Riaditeľka úseku devízových bankových obchodov Slovenskej sporiteľne, a.s. Bratislava Jakubína Ehrensteinová o devízových a valutových službách (devízové účty, devízové vkladné knižky, vinkulácie, konverzie, zmenárne). Kvalita poskytovaných služieb.