Mezibankovní informační systém FIPOK - Chroust, F.
Hlavný cieľ projektu - vytvoriť pre banky informačný systém, ktorý by poskytoval údaje pre posúdenie bonity klientov. Vývoj projektu. Právne otázky. Popis systému.