Prvé skúsenosti z prevádzky motobanky signalizujú úspech Ľudová banka pri rozširovaní siete pobočiek stavila na originalitu - Matyáš, J.
Od 5.12.1994 v Bratislave banka typu drive-in otvorená a.s. Ľudová banka Bratislava. Výhody bankových služieb do auta.