Zásady platobného systému v Slovenskej republike - Pastuchová, Anna
Kľúčová úloha dobre fungujúceho a efektívneho platobného systému. Inštrumentárium bezhotovostného platobného styku v trhovej ekonomike. Vnútorný platobný styk. Úloha centrálnej banky v clearingu medzi bankami. Systém medzibankového zúčtovania v SR (akciová spoločnosť bánk - Bankové zúčtovacie centrum Slovenska). Súhrnný profil clearingového zúčtovania.