Měnová politika a měnový vývoj v roce 1993
Cieľ menovej politiky ČNB v r. 1993 - zabezpečiť stabilitu českej meny. Vývoj peňažných agregátov. Úvery. Platobná bilancia v konvertibilných menách. Obchodné a platobné vzťahy so SR. Zadlženosť vlády v domácom bankovom sektore. Peňažný trh. Kapitálový trh. Medzibankový devízový trh.