Kapitálový trh v procese transformácie ekonomiky Vznikol, aby slúžil ekonomickej reforme - Pintér, M.
Riaditeľ Komerčnej banky, a.s. Praha a prezident Burzy cenných papierov v Prahe Richard Salzmann na Európskom bankovom a finančnom fóre v marci 1995 v Prahe o úlohe BCP Praha a Komerčnej banky, a.s. Praha, v procese financovania a reštrukturalizácie ekonomiky.