Likvidita kapitálového trhu. 2 - Hudák, O.
Výsledky štúdie likvidity slovenského kapitálového trhu od 1.1.1995 do 10.4.1995 podľa údajov Burzy cenných papierov v Bratislave. Hodnotenie bid-ask-rozpätia. Riziko z nepravidelného obchodovania. Porovnanie objemov anonymných obchodov na NYSE - New York Stock Exchange (Burza cenných papierov v New Yorku - najdôležitejšia burza v USA). Zvyšovanie likvidity kapitálového trhu - výsledok permanentnej súčinnosti jeho inštitucionálnych účastníkov.