Niektoré aspekty vývoja na vnútornom devízovom trhu SR v roku 1994 - Mrva, K.
Uvoľnenie devízovej politiky NBS v r. 1994 - priaznivý vývoj devízových aktív bankového sektora. Oživenie obchodovania na medzibankovom devízovom trhu. Vývoj výmenného kurzu slovenskej koruny (tab.). Vývoj v prvých mesiacoch r. 1995.