Bludný kruh sterilizační politiky Makroekonomická prognóza 1995-1996 - Vintrová, Růžena
Tvorba vnútorných a vonkajších zdrojov pre modernizáciu a reštrukturalizáciu českej ekonomiky v súvislosti s prílivom zahraničného kapitálu. Tvorba a konečné použitie HDP. Vplyv vnútorných majetkových presunov na spotrebu a investície. Vnútorné finančné zdroje reštrukturalizácie. Motivácia a využitie prílivu zahraničného kapitálu. Vplyv prílivu kapitálu na ekonomický rast a infláciu.