Hospodársky vývoj Slovenska v roku 1994. 2
Druhá časť štúdie pracovníkov Ekonomického ústavu SAV, vypracovanej na požiadanie Európskej hospodárskej komisie OSN. Ciele menového programu na r. 1994 - upevnenie menovej rovnováhy a stability, zníženie inflácie a posilnenie menových rezerv v konvertibilných menách. Dôvody zmien fungovania hospodárstva SR r. 1994 oproti r. 1993. Výhľad na r. 1995. Prehľad postupu transformácie a hospodárskopolitických opatrení.