Latinská Amerika: chudoba převažuje nad růstem
Nedostatočná dynamika hospodárskeho rastu v latinskoamerických krajinách, ktorá by výraznejším spôsobom dokázala zlepšiť súčasnú úroveň chudoby. Hodnotenie výsledkov za rok 1994, údaje o hospodárskom raste v jednotlivých krajinách Latinskej Ameriky, miera inflácie, objem dovozu, vývozu, zadlženosť.