Makroekonomická analýza české ekonomiky (1990-1994) - Hájek, Mojmír
Makroekonomická analýza českej ekonomiky kladie dôraz na niektoré vybrané makroekonomické súvislosti ekonomickej transformácie v r. 1990-1994. Vývoj hrubého domáceho produktu. Úroveň a vývoj produktivity práce. Vonkajšie ekonomické vzťahy ČR. Zahraničný obchod - teritoriálna štruktúra a tovarová štruktúra. Kurz meny a konkurencieschopnosť. Vývoj platobnej bilancie. Investície. Miera inflácie. Miera nezamestnanosti. Výkonnosť a štruktúrne zmeny priemyslu.