Privatizaci je třeba odpolitizovat! - Filkus, Rudolf
Rozhovor s R. Filkusom o ekonomickej situácii Slovenska. Štátny rozpočet SR na r. 1995. Súčasná situácia v privatizačnom procese Slovenska. Colná únia s Českou republikou. Situácia drobných a stredných podnikateľov. Vzťah vlády a Národnej banky Slovenska.