Súhrnné hodnotenie vývoja ekonomiky
Základné vývojové tendencie v národnom hospodárstve SR r. 1994. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov r. 1993 a 1994. Oživenie produkčnej výkonnosti ekonomiky. Rast HDP, zmiernenie tempa inflácie. Aktívne saldo zahraničnoobchodnej bilancie. Peňažné príjmy a výdavky obyvateľstva. Finančné hospodárenie podnikov. Rozvoj súkromného sektora. Predikcia vývoja vybraných ukazovateľov na prvý polrok 1995.