Dealer firmy AMWAY a podobné formy podnikania Podnikáme podľa živnostenského zákona
Podnikanie v oblasti nákupu a predaja tovarov. Sprostredkovateľská činnosť pre obchodnú spoločnosť AMWAY. Fungovanie dealerskej činnosti na princípe sieťového marketingu (multi level marketing).