Mezinárodní význam politiky hospodářské soutěže - Ehlermann, Claus-dieter
Úloha politiky hospodárskej súťaže v trhovej ekonomike. Hlavné problémy vo sfére hospodárskej súťaže. Spôsoby riešenia medzinárodných problémov hospodárskej súťaže. Pravidlá hospodárskej súťaže vo vzťahu Českej republiky a Európskej únie.