Obchodné databázy - základ exportnej politiky firmy - Zajac-Vanka, P.
Využívanie informačných databáz pri vstupe na medzinárodné trhy. Vhodné kombinovanie viacerých spoľahlivých databáz. Pomoc pri tvorbe exportného programu firmy. Významné svetové obchodné databázy.