Bežná forma prenájmu Leasing - Bagín, M.
Výklad pojmu leasing. Druhy leasingu: finančný leasing, spätný (back) leasing, operatívny leasing, úplný leasing (full service), leasing s povinnosťou alebo právom spätnej kúpy. Podmienky uzavretia zmluvných vzťahov leasingu. Podmienky poskytovania leasingu. Prídavné služby. Výhody a nevýhody leasingu. Problémy vznikajúce počas trvania doby prenájmu. Podmienky rozvoja leasingových operácií.