Leasing - soukromoprávní, daňové a účetní aspekty - Pulz, J.
S rozvojom trhového hospodárstva rozšírenie využívania leasingu - finančného a operatívneho prenájmu, tretieho prostriedku nadobudnutia hmotného a nehmotného majetku. Ekonomický účel leasingu. Právna podstata v českom práve. Daňový režim leasingu. Účtovanie leasingovej operácie.