Rozhodovanie o distribúcii ako súčasť marketingového rozhodovania - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam distribúcie pre národné hospodárstvo. Predpoklady pre úspešné fungovanie distribúcie. Postavenie distribúcie v komplexe marketingových rozhodnutí. Krivka životného cyklu produktov a jej význam. Sortimentná politika členov distribučného kanála. Význam značky produktu, ceny produktu. Rozhodovanie o distribúcii a jeho prvky.