Monetární přístup k automatickému vyrovnávacímu procesu obchodní bilance - Kodera, Jan
Monetárny prístup k rovnováhe obchodnej bilancie. Popis základných funkčných vzťahov modelu. Dynamizácia modelu menového vyrovnávacieho procesu. Aplikácia dynamického modelu na údaje z r. 1990-1992.