Prehľad notifikácií GATT/TBT
Pokračovanie zoznamu predpisov, noriem a certifikačných systémov (uverejnených v auguste 1994) odlišných od príslušných medzinárodných noriem, ktoré by mohli vytvárať prekážky v medzinárodnom obchode v rámci GATT. V zozname sa uvádza štát, názov predpisu a krátky popis obsahu.