Vývoj zahraničního obchodu v zemích střední a východní Evropy - Czesaný, Slavoj
Význam zapájania ekonomík krajín strednej a východnej Európy do medzinárodnej deľby práce a do svetových obchodných štruktúr. Charakteristika súčasných podmienok a tendencií vývoja zahraničného obchodu v krajinách strednej a východnej Európy.