Příliv zahraničního kapitálu a otázky vnější směnitelnosti - Czesaný, Slavoj
Prílev zahraničného kapitálu do ČR. Priame zahraničné investície v ČR v I. polroku 1994 a porovnanie s rokom 1993. Realizované projekty so zahraničnými investormi. Prílev zahraničných investícií v najdôležitejších odvetviach. Portfóliové investície. Čistý prílev kapitálu vo forme dlhodobých peňažných úverov čerpaných českými firmami zo zahraničia. Otázky vonkajšej zameniteľnosti a ďalšej liberalizácie na bežnom a kapitálovom účte. Súčasný stav liberalizácie.