Vývoj platební bilance České republiky za rok 1994 - Woller, E.
Celková obchodná bilancia ČR za r. 1994. Vývoz a dovoz tovaru. Prílev zahraničného kapitálu. Hrubá zadlženosť krajiny. Platobné vzťahy so SR.