Vývoz kapitálu Devizový zákon - Wawrosz, Petr
Vládny návrh zásad nového devízového zákona pre ČR. Bežný účet a kapitálový účet. Výhody pre fyzické osoby vyplývajúce zo zákona. Priame a nepriame investície. Možnosť použitia mimoriadnych opatrení v prípade mimoriadnych situácií. Dopady liberalizácie.