Zahraniční investice na Kubě
Rast zahraničných investícií na Kube napriek obchodnej a ekonomickej blokáde USA. Najväčší záujem medzi zahraničnými investormi prejavujú kanadské spoločnosti. Nové náleziská ropy, zlata, geologický prieskum na Kube. Niektoré ďalšie oblasti priemyslu a telekomunikácií o ktoré prejavili záujem zahraniční investori. Kubánsky vývoz a dovoz v rokoch 1989-1992. Údaje spracované podľa peruánskeho časopisu Semena economica.