Analýza potenciálních nákladů a výnosů měnové unie - Marková, J.
Potenciálne náklady spojené s prechodom k menovej únii (prejavujú sa na makroekonomickej úrovni). Potenciálne výnosy spojené s prechodom na menovú úniu (prejavujú sa na úrovni mikroekonomickej). Cesty k vytvoreniu menovej únie.