Credit Lyonnais v spleti intríg? - Valach, V.
Generálny riaditeľ Credit Lyonnais (CL) na Slovensku Ing. Vladimír Valach o príčinách straty a pláne záchrany najväčšej európskej banky. Reštrukturalizácia portfólia CL. Holdingová spoločnosť Consortium De Realisation získa pôžičkou od štátnej inštitúcie Société de Participation de Banque Industrie prostriedky na nákup aktív CL.