Úloha MMF a Svetovej banky - Melichárková, A.
Bývalý člen MMF Richard D. Erb na Európskom bankovom a finančnom fóre v Prahe o vzťahu formujúcej sa bankovej sféry a transformujúceho sa štátu v kontexte medzinárodného vývoja. Úloha MMF a Svetovej banky pri cenovej stabilizácii a uplatňovaní rozpočtu v monetárnych politikách. Medzinárodné hospodárske prostredie.