Dohody podpísané počas návštevy V. Černomyrdina - Janků, Jaroslav
Stručná charakteristika dohôd, ktoré uzatvorili slovenskí a ruskí partneri pri návšteve premiéra V. Černomyrdina na Slovensku 13.-14.2.1995. Medzivládna dohoda o bezvízových cestách. Vzájomné zamestnávanie občanov. Spolupráca na realizácii programu leteckého motora pre Jak-30. Jadrová energetika. Vedeckotechnická spolupráca. Spolupráca s Vladimírskou a Orenburskou oblasťou a i.