Myslet v celoevropském rozměru Strategie "diferencované integrace" - Janning, J.
Problematika európskej integrácie a perspektíva Európskej únie. Maastrichtská zmluva. Tri scenáre budúceho integračného procesu a budúceho vývoja EÚ. Dôsledky integrácie reformných štátov strednej a východnej Európy. Koncept odstupňovanej integrácie. Ciele diferencovanej integrácie.