Zahraničný investor hľadá jasné podmienky, pružnosť a kompetentnosť v rozhodovaní - Olšovský, J.
Poznatky a postrehy získané SNAZIR-om v r.1994 na konferenciách, stretnutiach a štúdiom literatúry hlavne o negatívnych podmienkach medzinárodného podnikania. Čo ovplyvňuje rozhodnutie investora. Hodnotenie podmienok medzinárodného podnikania. Rámcové podmienky na zahraničné priame investície.