Komu priznať a ako vypočítať prídavky na deti. 2 - Hvojník, Igor
Konkrétne príklady (pokračovanie) postupu pri priznávaní a výpočte prídavkov na deti podľa zákona č.193/1994 Z.z. Posudzovanie príjmu žiadateľa o prídavky.