Sociálny poistný trh - zdroj investícií - Fidrmuc, J.
Zdroje investičného rozvoja na Slovensku: 1. vklady v Slovenskej sporiteľni, a.s. 2. poistné vybrané v Slovenskej poisťovni. Možnosti ich urýchleného intenzívneho rastu. Nevyužité možnosti poistnej sféry. Nové poistné produkty na sociálnom poistnom trhu - finančné kapacity a legislatívne možnosti.