Komentár k zákonu NR SR č.365/1994 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.100/1988 Zb. o sociálnom zabezpečení so zameraním na aplikáciu v dôchodkovom zabezpečení - Bolješiková, J.
Podrobný komentár k zákonu o sociálnom zabezpečení. Novelizácia niektorých ustanovení zákona: predĺženie zaradenia zamestnaní do zvýhodnených pracovných kategórií, zníženie vekovej hranice pre odchod do starobného dôchodku pre pracovníkov I. pracovnej kategórie a podmienky vzniku a trvania nároku na čiastočný invalidný dôchodok a jeho výplatu.