Ekonomické hodnotenie úrovne ekologického správania sa organizačnej jednotky - Novek, Z.
Analýza úrovne ekologického správania sa organizačnej jednotky. Náklady na ochranu životného prostredia. Poplatky za znečisťovanie ovzdušia. Zníženie množstva tuhých emisií. Prispôsobenie výrobného procesu podmienkam ekológie.