Na plytvanie nemáme Od nehospodárnosti k hospodárnemu využitiu každej kvapky - Holčík, V.
Rozhovor s riaditeľom Výskumného ústavu vodného hospodárstva V. Holčíkom na tému hospodárenia s vodou. Inštitucionálne zabezpečenie vodného hospodárstva. Zásobovanie pitnou vodou v jednotlivých regiónoch Slovenska. Nepostačujúca legislatíva v oblasti vodohospodárstva. Starostlivosť o vodné toky. Perspektívy činnosti VÚVH. Obsah smerného vodohospodárskeho plánu.