Dobrý podnikateľský zámer je základom úspechu v biznise. 1 - Baláž, Peter
Tri funkcie podnikateľského zámeru (business plan). Podnikateľský zámer a získavanie financií. Osnova podnikateľského zámeru. Resumé. Opis spoločnosti. Opis podnikateľskej činnosti. Rozpracovanie a rozvinutie podnikateľskej činnosti v budúcnosti.