Inovačný manažment vo firme Sony. 1 - Chaľ, Ján
História firmy Sony Corporation Tokio od založenia (1949) po súčasnosť, míľniky vo vývoji spotrebnej elektroniky. Budovanie inovačného manažmentu Sony's Way, konkurencieschopnosť, spoločnosť nositeľom inovačného pokroku v Japonsku. Ľudia, znalosti a proinovačná politika. Vlastnosti výrobku, na ktoré sa firma sústreďuje: mnohofunkčnosť, náklady, akosť, variabilita, rýchlosť inovácií, spoľahlivosť, ekologickosť.