Ochrana priemyselných práv a výrobnotechnických poznatkov - management know-how - Bartáková, Gabriela
Charakteristika priemyselných práv. Nakladanie s priemyselnými právami a výrobnotechnickými poznatkami vo vzťahu k zahraničiu prostredníctvom licenčnej zmluvy. Charakteristika a predmet licenčnej zmluvy. Know-how a jeho právna ochrana. Management know-how - v súčasnosti jeden z rozhodujúcich činiteľov v konkurenčnom boji firiem. Zmena priorít novodobého managementu. Situácia na Slovensku.