Organizačné aspekty projektového managementu - Slamková, E.
Organizácia projektu. Konkrétna štruktúra projektovej organizácie. Základné formy organizácie projektu: projektová koordinácia, organizačná štruktúra, maticová organizačná štruktúra. Typy organizačných štruktúr.